Menu

Stagiair(e) rentmeester

Duvekot, krachtig in verbinding:

Werken bij Duvekot staat voor het leveren van kwaliteit én voor persoonlijke ontwikkeling samen met 30 ervaren, gedreven en enthousiaste collega’s waaronder (beëdigd) rentmeesters, ecologen, register-taxateurs, adviseurs en projectmedewerkers. Ons werkgebied is heel Nederland. We zijn sterk in ontwikkeling en willen graag onze kennis delen. Daarom zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) rentmeester
(Veenendaal)

We maken je wegwijs in onze organisatie, opdrachtgevers en de algemene werkwijze binnen Duvekot. Je loopt mee in het werkveld van onze rentmeesters waarbij binnen- en buitenwerkzaamheden elkaar regelmatig afwisselen. Ook sluit je aan bij diverse collega’s uit verschillende teams om een goed beeld te krijgen van de diversiteit aan werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Je werkt daarnaast zelfstandig aan je eigen specifieke taken en/of projecten en krijgt daarbij de vrijheid om zelf projecten aan te dragen waar je graag aan zou willen werken.

 

Duvekot vraagt:

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire, die leergierig is en een proactieve houding heeft. Daarnaast doe je een opleiding op minimaal HBO niveau in bijvoorbeeld de richting Landbouw, Rentmeesterij of Bos en Natuurbeheer.

 

Duvekot biedt:

Een hele leerzame en leuke stageplek met een prima stagevergoeding. Daarnaast zijn er bij wederzijds enthousiasme mogelijkheden om bij Duvekot in dienst te treden na je stage. Ben je op zoek naar een afstudeerplek? Informeer dan ook even bij ons naar de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Graag je motivatie en cv mailen naar Duvekot, t.a.v. Sophie Macco: s.macco@duvekotrentmeesters.nl.
Voor meer informatie over Duvekot: www.duvekotrentmeesters.nl. Wil je meer informatie over de stageplek kan je altijd bellen met Ruben Toebes : 06- 55 40 39 81