Search
Close this search box.

Rentmeesters

De rentmeesters van Duvekot zijn deskundigen op het gebied van al uw grondzaken. U kunt denken aan onder andere:

  • Het opstellen en vestigen van zakelijke rechten;
  • Bemiddeling in geschillen;
  • Het afstemmen van beheer-, groen-, en civieltechnische werkzaamheden;
  • Schadeafhandelingen;
  • Taxaties;
  • Relatiemanagement;
  • Begeleiding bij (grond)aan- en verkopen;
  • Advies op het gebied van bovenstaande zaken.

Onze rentmeesters zijn beëdigd en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Daarnaast zijn zij gecertificeerd register-taxateur landelijk onroerend goed binnen het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Door bijscholing, werkervaring én het op de voet volgen van de ontwikkelingen in het vakgebied krijgen onze opdrachtgevers kwalitatief, adequaat, creatief en realistisch advies.

Wat doet een rentmeester?

Rentmeesters NVR zijn de vastgoedspecialisten in het landelijk gebied, het overgangsgebied naar de stad en de stadsrand. Bij alle vraagstukken over onroerend goed, zoals functieverandering, taxaties, onteigening of planschades, is de hulp van een gespecialiseerde vastgoeddeskundige onontbeerlijk. Rentmeesters NVR zijn gebiedsregisseurs met visie.

Het beroep rentmeester bestaat al eeuwen. Voorheen was de rentmeester in dienst van een grootgrondbezitter. Hij richtte zich met name op beheer. Daartoe behoorden het innen van de pacht, de verkoop van hout, de opbrengst van de jacht en de aan- en verkoop van onroerende zaken. Maar tijden veranderen en de rentmeester beweegt mee. De persoon die vroeger veelal door het veld liep, rekent nu ook de vergadertafel tot zijn werkterrein. Tot de vaardigheden van een rentmeester behoren onderhandelen, organiseren en coördineren. (Bron: Nederlandse Vereniging van Rentmeesters)

Afspraak maken

Wilt u een beroep doen op onze rentmeesters, maak dan een afspraak of neem voor meer informatie contact op. Onze rentmeesters staan u graag te woord.

Contactgegevens

Ons kantoor

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Wij staan u graag te woord. Laat hier uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.