Menu

Rentmeester

Duvekot zoekt:

Als rentmeester bij Duvekot opereer jij over de volle breedte van het rentmeesters werkveld. Je bent grondzaken adviseur en/of beherend rentmeester voor de grootste kabel- en leiding exploitanten van Nederland. In jouw dagelijkse werk houd jij je bezig met het waarborgen van de juridische, planologische en operationele belangen van netbeheerders. Je bent landelijk actief en bepaalt zelf of je vooral buiten of binnen werkzaam wilt zijn. De rentmeester van Duvekot houdt zich zowel met de aanleg van nieuwe verbindingen bezig als het beheer van bestaande verbindingen. In dit beheer zijn onze rentmeesters het aanspreekpunt voor particulieren, agrariërs, overheden, terreinbeheerders en andere nutsbedrijven.

Werken bij Duvekot staat voor leveren van kwaliteit samen met ca. 30 gedreven en enthousiaste collega’s waaronder (beëdigde) rentmeesters, register-taxateurs, juristen, adviseurs, ecologen en projectmedewerkers. Jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en ambities staan bij Duvekot centraal. We zijn sterk in ontwikkeling en ter versterking van ons team zoeken wij een:

RENTMEESTER ( 32- 40 uur)

Je bent proactief, ondernemend, markt- en klantgericht en je opereert graag in teamverband. Verder beschik je over uitstekende sociale, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden. Je hebt een goed gevoel voor politieke verhoudingen en juridische risico’s. Tevens ben je resultaat- en kwaliteitsgericht, accuraat, zelfstandig, kostenbewust en je bent bekend met projectmatig werken. Onze ideale kandidaat heeft ervaring met het werken in een commerciële omgeving en is gewend om als ondernemer te handelen.

Verder heb je in ieder geval kennis en ervaring op het gebied van:

  • Zakelijke rechten (erfpacht, opstal, vruchtgebruik, etc.);
  • Schadeloosstellingen en gewasschade taxaties;
  • Pachtzaken;
  • Aan-, verkoop en beheer van vastgoed;
  • Bestemmingsplannen, gemeentelijke en provinciale verordeningen, natuurwetgeving;
  • Taxaties.

Duvekot biedt:

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Duvekot je een werkplek binnen een jong, betrokken en zeer gemotiveerd team. Een moderne, ambitieuze organisatie met bovengemiddelde ontwikkelkansen en vrijheid.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en je CV naar Sophie Macco: s.macco@duvekotrentmeesters.nl.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Wij staan u graag te woord. Laat hier uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0318 – 76 91 64 of
info@duvekotrentmeesters.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.