Menu

Projectleider

(32-40 uur/Veenendaal-Arnhem)

Duvekot zoekt:

Als projectleider bij Duvekot ben je verantwoordelijk voor diverse projecten bij een van onze grootste opdrachtgevers, een grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur op de afdeling Real Estate Management. Jij bent als projectmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw projectteam en je bent samen met alle disciplines in het project verantwoordelijk om het project tot een succes te maken.

Vanuit jouw expertise als ervaren projectmanager maak je onderdeel uit van een groot multidisciplinair team. Dit team bestaat onder andere uit rentmeesters, adviseurs, omgevingsmanagers, cultuurtechnisch toezichthouders, projectondersteuners en assistent projectleiders. In de uitvoering geef je sturing aan een projectteam en realiseren jullie samen de projectdoelstellingen. Verantwoording afleggen rondom tijd, budget, kwaliteit en veiligheid is jou niet vreemd. Daarnaast anticipeer je tijdig op kansen en risico’s. Daar de projecten veelal groot, uniek, complex en langdurig zijn, krijg je de kans om continu bezig te zijn met het ontwikkelen en uitbreiden van je eigen ervaring en bouw je een duurzame samenwerking op met derden.

Je bent een geboren leider en weet door je enthousiasme je team te verbinden. Bij projecten ben je voor je team, het project en de collega’s van de afdeling Real Estate Management zichtbaar en benaderbaar. Door je positieve instelling, energieke houding en innovatieve ideeën krijg je het team met flair mee maar denk je ook afdeling breed mee. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding. Jouw werkwijze is te omschrijven als gestructureerd, overzichtelijk en zeer communicatief. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.

Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw team en de te behalen doelstellingen van het project binnen de gestelde kaders en gebruikt je politieke voelsprieten om de, soms tegengestelde, belangen van alle spelers, zowel in- als extern, te waarborgen. Relatiebeheer is jouw tweede natuur waarbij een open houding en transparante communicatie bijdragen aan het leiden van je project(en), daarbij ben je in staat advies te geven en als sparringpartner te fungeren zowel binnen de afdeling als binnen het project.

Duvekot vraagt:

  • Een afgeronde HBO opleiding en/of;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement;
  • Affiniteit met grondzaken, infrastructuur en rentmeesterij is een pré;
  • Initiatief en flexibiliteit;
  • Een breed eigen netwerk;
  • Communicatief vaardig;
  • Goede contactuele en sociale eigenschappen en commerciële vaardigheden;
  • Analytisch sterk en probleemoplossend vermogen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Engels goed in woord en geschrift.

Duvekot biedt:

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) biedt Duvekot je een werkplek binnen een jong, betrokken en zeer gemotiveerd team. Een moderne, ambitieuze organisatie met bovengemiddelde ontwikkelkansen en vrijheid. Je standplaats zal vooral Arnhem zijn maar je bent landelijk inzetbaar voor projecten.

Geïnteresseerd?

Ben jij die pragmatische ervaren projectmanager die we zoeken? Én ben je op zoek naar een vaste aanstelling of juist naar een nieuwe opdracht als ZZP-er, stuur dan je motivatiebrief en je CV naar Sophie Macco: s.macco@duvekotrentmeesters.nl.