Menu

Project ondersteuner

Duvekot is:

Werken bij Duvekot staat voor het leveren van kwaliteit én voor persoonlijke ontwikkeling samen met 30 ervaren, gedreven en enthousiaste collega’s waaronder (beëdigde) rentmeesters, register-taxateurs, juristen, adviseurs, ecologen en projectmedewerkers. We zijn sterk in ontwikkeling en ter versterking van ons team zoeken wij een:

Project ondersteuner
(fulltime 40 uur – standplaats Arnhem)

Als projectondersteuner ben je de alleskunner die ontzorgt en overzicht houdt. Je ondersteunt collega’s bij de uitvoering van verschillende projecten en werkt samen aan projecten voor (semi-) overheden, waterschappen, provincies, verschillende grote netbeheerders en voor particulieren.

Duvekot vraagt:

Je bent een proactieve, ondernemende, en leergierige teamplayer die beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent accuraat en klantgericht, en je beschikt over een dienstverlenende houding met gevoel voor (interne) verhoudingen.

Je voldoet in ieder geval aan de volgende vereisten:

  • Je kunt proactief en zelfstandig werken;
  • Je hebt affiniteit met het landelijk gebied en de agrarische sector;
  • Je neemt initiatief, toont enthousiasme en bent flexibel;
  • Je hebt enige ervaring met administratieve ondersteuning;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je werkt accuraat, stressbestendig en gestructureerd.
  • Je vindt het leuk om ook af en toe bij je collega’s in Veenendaal te werken.

Uiteraard heb jij door je positie veel zicht op alle aspecten van projectmanagement. Het bijwerken en bewaken van planningen, het opstellen van contracten, het plannen van afspraken en de projectgroep tijdig voorzien van de benodigde informatie zijn onderdelen van jouw functie. Jij bevindt je midden in het speelveld van diverse projecten en organisaties en weet hierin het overzicht te behouden en structuur aan te brengen waar nodig. Denk jij niet in problemen maar in kansen en mogelijkheden en kan jij daarbij belangen verbinden en afwegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Duvekot biedt:

Naast een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Duvekot je een werkplek binnen een jong, betrokken en zeer gemotiveerd team. Een informeel ambitieus bedrijf met bovengemiddelde ontwikkelkansen en –middelen.

Geïnteresseerd?

Graag je motivatie en cv mailen naar Duvekot, t.a.v. Sophie Macco: s.macco@duvekotrentmeesters.nl.
Voor meer informatie over Duvekot: www.duvekotrentmeesters.nl.

Duvekot Rentmeesters B.V. is een dynamisch landelijk opererend rentmeesterskantoor in het midden van Nederland. De rentmeesters van Duvekot zijn veelal beëdigd en aangesloten bij de (Koninklijke) Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Daarnaast hebben wij geregistreerd NRVT taxateurs in dienst.