Duvekot Rentmeesters

Brancheorganisaties

Bij Duvekot Rentmeesters beschikken we over vakspecialisten. Zo zijn onze rentmeesters lid van de NVR en hebben we register-taxateurs in dienst die aangesloten zijn bij de kamers Landelijk Vastgoed en Wonen. Verder komt Duvekot Rentmeesters op voor de belangen van particuliere grondbezitters en zijn we partner van Stichting Landgoedvrienden:


Branchevereniging: Nederlandse Vereniging van RentmeestersNederlandse Vereniging van Rentmeesters

De rentmeesters van Duvekot Rentmeesters b.v. zijn lid van de (Koninklijke) Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. De NVR is een landelijke beroepsorganisatie voor rentmeesters. Rentmeesters NVR zijn erkend vakbekwaam en conformeren zich met hun lidmaatschap  aan een systeem van permanente educatie en de gedragscode van de Rentmeesterskamer. Het inhuren van een rentmeester NVR van Duvekot Rentmeesters b.v. is een garantie voor kennis, kwaliteit en een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers.

Meer informatie over NVR


Branchevereniging: Nederlands Register Vastgoed TaxateursNederlands Register Vastgoed Taxateurs

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.
Duvekot Rentmeesters b.v. heeft register-taxateurs in dienst die aangesloten zijn bij de kamers Landelijk Vastgoed en Wonen binnen het NRVT.

Meer informatie over NRVT


Branchevereniging: Stichting Landgoed Vrienden_kaderFederatie voor particulier grondbezit

De Federatie Particulier Grondbezit is een belangenorganisatie voor particuliere grondeigenaren in Nederland. De FPG behartigt belangen van zowel kleine als grote grondbezitters en staat voor netwerken en het delen van kennis. Duvekot Rentmeesters komt op voor de belangen van particuliere grondbezitters en heeft de overdracht van kennis met relaties hoog in het vaandel staan.

Meer informatie over FPG


Branchevereniging: Stichting LandgoedvriendenStichting Landgoedvrienden

Stichting Landgoedvrienden stelt zich ten doel de belangstelling voor de particuliere landgoederen in Nederland te vergroten. Dit doet Stichting Landgoedvrienden door het geven van voorlichting en het organiseren van bijeenkomsten op landgoederen. Duvekot Rentmeesters b.v. is een partner van Stichting Landgoedvrienden.

Meer informatie over Stichting Landgoedvrienden