Search
Close this search box.

Over ons

DUVEKOT. Krachtig in verbinding

Duvekot is een modern rentmeesterskantoor met jarenlange ervaring op het gebied van grondzaken. We beschikken over een uitgebreid team van rentmeesters, ecologen, taxateurs, projectmanagers en adviseurs met deskundigheid in diverse vakgebieden.

 

 

Onze missie

Duvekot adviseert, ondersteunt en ontzorgt haar opdrachtgevers vanuit betrokkenheid en openheid en door middel van transparante communicatie.

Onze visievacature_bg_1

Duvekot is onderscheidend door betrokken en bekwame mensen op de juiste plek bij de juiste opdracht in te zetten door middel van een breed landelijk netwerk.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn onder andere agrariërs, particulieren, landgoedeigenaren, (semi)overheden, stichtingen, financiële instellingen, projectontwikkelaars, turn-key aannemers en energie- en telecombedrijven.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Ons kantoor is u graag van dienst bij onder andere taxaties, advies, bemiddeling, beheer, schaderegelingen, ecologie, project-, omgevings-, en relatiemanagement. Ook voor het tijdelijk inhuren van deskundig personeel bent u bij Duvekot aan het goede adres.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via info@duvekotrentmeesters.nl of telefonisch via 0318 – 76 91 64

Contactgegevens

Ons kantoor