Search
Close this search box.

Kom jij stage lopen?

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage op het gebied van:

  • Rentmeesterij
  • Ecologie
  • Cultuurtechniek
  • Rechten
  • Marketingcommunicatie

Staat jouw studierichting hier niet tussen maar denk je dat jouw studie wel aansluit bij onze werkzaamheden? Neem vooral contact met ons op! Wij zoeken allereerst enthousiaste stagiairs, die leergierig zijn en een proactieve houding hebben. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

De stage

Werkzaamheden kunnen variëren per studierichting en omvatten bijvoorbeeld het opmaken van juridische overeenkomsten, onderzoek doen naar de nieuwe omgevingswet, biodiversiteitsvraagstukken, flora en fauna onderzoek, groenwerkzaamheden, administratieve ondersteuning, meelopen met een ecoloog, rentmeester of cultuurtechnicus in het werkveld, of  het maken van een communicatieplan.

We maken je wegwijs in onze organisatie, opdrachtgevers en de algemene werkwijze binnen Duvekot. Je loopt mee op kantoor of in het werkveld van onze adviseurs waarbij binnen- en buitenwerkzaamheden elkaar regelmatig afwisselen. Ook sluit je aan bij diverse collega’s uit verschillende teams om een goed beeld te krijgen van de diversiteit aan werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Je werkt daarnaast zelfstandig aan je eigen specifieke taken en/of projecten en krijgt daarbij de vrijheid om zelf projecten aan te dragen waar je graag aan zou willen werken.

Wij bieden een hele leerzame en leuke stageplek met een prima stagevergoeding. Daarnaast zijn er bij wederzijds enthousiasme mogelijkheden om bij Duvekot in dienst te treden na je stage. Ben je op zoek naar een afstudeerplek? Informeer dan ook even bij ons naar de mogelijkheden!

Vragen & reageren

Geïnteresseerd of vragen over de vacature? Bel of mail met onze adviseur recruitment en arbeidsmarktcommunicatie Channah van den Muijzenberg via: solliciteren@duvekotrentmeesters.nl of 06 15 87 20 37.

Wat vinden onze stagiairs van Duvekot?

Contactgegevens

Ons kantoor