Search
Close this search box.

Adviseurs

adviseursProjectmanager, omgevingsmanager of adviseur grondzaken nodig?

De activiteiten van Duvekot omvatten naast het brede spectrum aan rentmeesterswerkzaamheden voor partijen zoals waterschappen, gemeenten, provincies en energiebedrijven ook interim project- en omgevingsmanagement, consultancy- en advieswerkzaamheden.

Door ons brede landelijke netwerk hebben wij voor al uw vraagstukken een passende oplossing. Onze adviseurs zijn ervaren deskundigen in het buitengebied en kunnen u ondersteunen waar nodig.

Efficiënt en eenduidig

Op al de bovenstaande terreinen kunnen wij bogen op jarenlange ervaring, waarbij kwaliteit van de dienstverlening prevaleert boven kwantiteit. Onze organisatie is plat van structuur wat ons uitstekend in staat stelt om snel en adequaat een projectteam vorm te geven zoals de betreffende opdrachtgever dit graag wil. De communicatie verloopt via korte lijnen waardoor snel, efficiënt en eenduidig wordt gewerkt.

Adviseur(s) inschakelen

Wilt u een adviseur en/of projectteam van Duvekot inzetten voor uw opdracht, dan horen wij graag van u hoe wij u kunnen ondersteunen.

Contactgegevens

Ons kantoor

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Wij staan u graag te woord. Laat hier uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.